Ανυπομονούσα τόσο πολύ για το καινούργιο app του Beauty Line. Γιατί; Μα πολύ απλά για να μπορώ επιτέλους να κάνω τις αγορές μου, εύκολα και γρήγορα, από όπου και αν βρίσκομαι–κυριολεκτικά!

To καινούργιο app, μου δίνει την δυνατότητα να ενημερώνομαι πρώτη για όλες τις προσφορές που υπάρχουν στα καταστήματα και στο site, έτσι ώστε να μπορώ να τις αξιοποιήσω στις επόμενες αγορές μου. Επιπλέον, μπορώ πολύ εύκολα να αναζητήσω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν και να μάθω χρήσιμες πληροφορίες για αυτά.

Πως να επωφεληθείς και εσύ από την εφαρμογή;

Πολύ απλά κατέβασε το app στο κινητό σου πατώντας σε αυτόν το σύνδεσμο και θα έχεις εύκολη πρόσβαση σε όλα! Όπως για παράδειγμα, θα ενημερώνεσαι πρώτη για όλες τις μοναδικές προσφορές που υπάρχουν, θα έχεις εύκολη πρόσβαση στους βαθμούς της Benefits Card σου καθώς και σε άλλα αποκλειστικά προνόμια και πολύτιμες συμβουλές ομορφιάς.

Ναι ναι, εννοείται υπάρχει και καλύτερο! Ή μάλλον, δύο καλύτερα!

Εννοείται, με κάθε παραγγελία υπάρχει κατ’οίκον παράδοση στην πόρτα του σπιτιού σου χωρίς καμία χρέωση και δωρεάν δείγματα για να μπορείς να ανακαλύψεις καινούργια αγαπημένα προϊόντα. Το ολοκαίνουργιο app αποτελεί προέκταση της μοναδικής εμπειρίας ομορφιάς που προσφέρουν τα Beauty Line αφού μπορείς πλέον να επωφεληθείς από όλα τα προνόμια που σου προσφέρει απλά και γρήγορα από την άνεση του καναπέ σου, το γραφείο ή ακόμα και πίνοντας καφέ με τις φίλες σου. 

Εγώ πια έχω κολλήσει και περιμένω με ανυπομονησία να παραλάβω την παραγγελία μου. Είμαι σίγουρη πως και εσύ δεν θα ξεκολλήσεις από πάνω του!

Until next time,

keep shinning

Nasia x

Comments