Beauty Diaries by Beauty Line

EAU DE TOILETT – A HOT/COLD FLORAL

Ο François Demachy, δημιουργός αρωμάτων του Dior, ενορχηστρώνει ένα καταστροφικά σαγηνευτικό άρωμα, που είναι αιφνιδιαστικό και αισθησιακά μαγευτικό.

“Το Poison Girl Eau de Toilette, φτάνει στα άκρα την επίδρασή του. Είναι μια υποβλητική σύνθεση, που διατηρεί την απαλή της γοητεία, και ταυτόχρονα απορρίπτει τις δηκτικές παρατηρήσεις. Φυσά ζεστό και κρύο’’.

François Demachy, Αρωματοποιός-Δημιουργός του Οίκου Dior

HyperFocal: 0

Πράξη 1η: Η Μεγάλη Ανατριχίλα

Χυμώδη παγωμένα εσπεριδοειδή ξεπετιούνται μέσα από επιβλητικές, ανατριχιαστικές αρωματικές νότες κορυφής. Ένα παγωμένο δίδυμο, μας δίνει το φρουτώδες Sweet Orange της Σικελίας αναμεμειγμένο με το διαχυτικό και εξαιρετικά ισχυρό Bitter Orange της Καλαβρίας. Έχοντας μια κοινή φύση, είναι και τα δύο τόσο χαρούμενα και ζουμερά, αλλά ξεχωρίζουν εντελώς μεταξύ τους. Επιλεγμένα και τα δύο τόσο για τις ομοιότητές τους, όσο και για τις διαφορές τους, δημιουργούν μια φίνα διαμορφωμένη και πολύ μετρημένη φρεσκάδα. Το πρώτο, σαρκώδες και προερχόμενο από τη Σικελία, μας είναι οικείο, και γι αυτό μας ‘μιλάει’ άμεσα. Είναι ελκυστικό και δροσιστικό. Το δεύτερο, είναι κάτι ξεχωριστό από την Καλαβρία, με ζωντανή φύση, παρέχει ισχυρές αποχρώσεις που εντείνουν αυτή την υπέροχη φρεσκάδα.

Αυτό το πρωτότυπο ντουέτο, μας παρουσιάζει μια ονειρική, δροσερά παγωμένη αίσθηση πορτοκαλιού, το οποίο είναι φτιαγμένο μόνο γι αυτό, και που η φρουτώδης φρεσκάδα του σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

HyperFocal: 0

Πράξη 2η: Τα λουλούδια που σιγοκαίουν

Μετά από αυτή την αισθησιακή είσοδο, η λουλουδένια καρδιά ξεδιπλώνεται, πολύ οικεία.

Το φωτεινό Neroli συναντά τον συνδυασμό του τριαντάφυλλου της Grasse και του Damascena Rose. Το πρώτο τριαντάφυλλο, η βασίλισσα των εξαιρετικών λουλουδιών της Προβηγκίας, απελευθερώνει την απαράμιλλη, πιπεράτη,  γλυκιά δύναμή του. Εν τω μεταξύ, ο συγγενής του από την Τουρκία το Damascena Rose, με ένα εμπνευσμένο ταμπεραμέντο, επιβεβαιώνει τον εκφραστικό του χαρακτήρα. Στο τέλος, οι νότες καρδιάς παραμένουν ενθουσιώδεις στο ζεστό ξεκίνημα, βοηθώντας τις επίμονες νότες των εσπεριδοειδών να αναδειχθούν. Έντονα γοητευτικό, θυελλώδες και σιγοκαίγοντας από  αισθησιασμό.

HyperFocal: 0

Πράξη 3η: Μια επίκληση στις αισθήσεις

Στην εμβληματική υπογραφή του Poison Girl, ένα άγγιγμα βανίλιας αναμειγνύεται με τις απαλές ελκυστικές νότες του Tonka Bean, θερμαίνοντας αυτή τη γεμάτη με λουλούδια αγκαλιά.

Οι αποχρώσεις αυτού του ευγενούς Bean καθορίζουν ολόκληρη τη σύνθεση. Η βανίλια, γλυκιά και πάντα τόσο διακριτικά αγενής, είναι δελεαστική και σαγηνευτική. Χωρίς ποτέ να είναι επεμβατικό, αυτό το ντελικάτο δίδυμο συνδέει και οξύνει τις αισθήσεις. Το αποτέλεσμα είναι διαρκές, προφανώς αισθησιακό και διαβολικά σέξι.

“Το Poison Girl Eau de Toilette, είναι δομημένο γύρω από μια δυαδικότητα ζεστού- κρύου.

Είναι ένα παιχνίδι αποπλάνησης, με τις νότες από εσπεριδοειδή να ξεπετιούνται, και η παρουσία τους να είναι πολύ αισθητή, σε μια δυνατή λουλουδένια καρδιά, τυλιγμένη στη βανίλια του Tonka Bean. Αυτή η σύνθεση είναι μια ισορροπία στην οποία οι αισθησιακές νότες, όπως του Grasse Rose Absolute, ξεχωρίζουν και χορεύουν ένα λαμπρό σόλο’’.

François Demachy, Αρωματοποιός-Δημιουργός του Dior

Το Poison Girl Eau de Toilette  είναι ένα άρωμα, που συνδυάζει αντίθεση αρωμάτων με  φρέσκιες και φωτεινές πινελιές, σε αναμόχλευση για μια λουλουδένια αρχοντιά. Οι αρωματικές νότες καρδιάς  δημιουργούν μια δίνη, που βυθίζεται πριν ανέβει στην επιφάνεια, μια διαδικασία χωρίς τέλος.

EAU DE PARFUM – ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΟ

Άμεσo, χωρίς συμβιβασμούς, κόκκινο-καυτό. Αισθησιακό, εθιστικό, καταστροφικό. Το Poison Girl Eau de Parfum είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Αυτό το γλυκόπικρο λουλουδάτο άρωμα επιβεβαιώνει την τόλμη του και τις καμπύλες του.

Μια σύνθεση βγαλμένη από την κομψότητα του Dior, που σχεδιάστηκε από τον François Demachy αποφεύγοντας τις υπερβολικά γλυκές και ζαχαρένιες αρωματικές νότες.

Μια αισθησιακή παγίδα που στήθηκε από την εισαγωγική νότα του Bitter Orange για ένα ζουμερό και ελαφρώς οξύ ξεκίνημα. Αυτό ακολουθείται από ένα πλούσιο δίδυμο, του τριαντάφυλλου της Grasse και του Rose Damascena, επικαλυμμένα με ένα μοναδικά αισθησιακό Tonka Bean Βενεζουέλας.

Poison-Girl-1x1-Intl

Η ΤΑΙΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Κάθε κομμάτι της ακριβώς όσο σέξι ήταν και πριν, η Camille Rowe είναι ένα Poison Girl με καταστροφική αποπλάνηση. Κινείται στον παλμό της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης και αιχμαλωτίζει όλα τα μάτια. Εκείνος είναι δέσμιος της νωχελικής ομορφιάς της. Η virtual εικόνα της πολλαπλασιάζεται ατέλειωτα. Σέξι, μοντέρνα, Poison!

Comments