Η λατρεία μου για τα προϊόντα της Urban Decay όπως θα καταλάβεις, κρατάει χρόνια – και τα αγαπημένα μου προϊόντα είναι σίγουρα πολλά! Εάν όμως μου έλεγες πια 3 προϊόντα της Urban Decay δεν θα αποχωριζόμουν ποτέ από το νεσεσέρ μου ξέρω αμέσως την απάντηση. Το All Nighter Makeup Setting Spray, το Eyeshadow Primer Potion και την Naked Honey παλέτα.

All Nighter Makeup Setting Spray

ALL NIGHTER SETTING SPRAY 118 ml

Πάντα αναρωτιόμουν πως μπορεί ένα μακιγιάζ να διατηρηθεί φρέσκο και αψεγάδιαστο χωρίς να τρέχει, να απλώνεται και να σπάει παντού. Εδώ ξεκινάει και η γνωριμία μου με το θρυλικό All Nighter Makeup Setting Spray που μου έδωσε την απάντηση. Είναι εξαιρετικά ανάλαφρο και όντως κρατάει το μακιγιάζ σταθερό όλη μέρα. Εδώ και δύο χρόνια το εφαρμόζω στο πρόσωπό μου μετά το μακιγιάζ και κυριολεκτικά σαν σωστός σύμμαχός μου με έχει κρατήσει άπειρες φορές φρέσκια μέχρι το ξημέρωμα.

Eyeshadow Primer Potion

EYE SHADOW PRIMER POTION -ORIGINAL

Επίσης, ακόμη ένα προϊόν που σίγουρα κατέχει επάξια θέση στο νεσεσέρ μου είναι το Eyeshadow Primer Potion. Εάν δεν χρησιμοποιείς βάση για τις σκιές σου τότε ήρθε ο καιρός να το κάνεις. Είναι η τέλεια βάση για να σταθεροποιήσει τις σκιές στο βλέφαρο έτσι ώστε να παραμένουν αναλλοίωτες όλη μέρα. Η αγαπημένη μου απόχρωση είναι η Original και είμαι σίγουρη θα γίνει και η δικιά σου.

Naked Honey Palette

NAKED HONEY EYESHADOW PALETTE

Honey, ohhh honey… Μια παλέτα που πρόσφατα μπήκε στην οικογένεια Naked με 12 αποχρώσεις ιδανικές για άπειρα looks. Χρυσαφένιες αποχρώσεις που πραγματικά έχω λατρέψει. Amber, Swarm, Keeper, Hive και Sting είναι κάποιες από τις αποχρώσεις της παλέτας που έχω χρησιμοποιήσει σε απεριόριστες εξόδους μου. Είναι πραγματικά μια παλέτα σκιών με ακατέργαστη ομορφιά και μελιστάλακτη γλύκα, όπως ακριβώς προστάζει το όνομα της!

Σίγουρα το στοιχείο που κυριεύει στα προϊόντα της Urban Decay είναι η διάρκεια και η αντοχή στο μακιγιάζ καθώς επίσης και ποικιλία χρωμάτων στις υπέροχες παλέτες της. Και εννοείται θα τα λατρέψεις περισσότερο όταν σου πω πως είναι όλα cruelty free!

Περιμένω να μου πεις τα δικά σου αγαπημένα!

Nasia Siaila

Comments