Μερικές γυναίκες είναι αδύνατο να τις ξεχάσεις γιατί δεν μοιάζουν με άλλες. Η αξιοσημείωτη προσωπικότητά τους και η δύναμη της αυτοπεποίθησης τους αφήνουν μια αξέχαστη εντύπωση σε όποιον τις συναντήσει. Σε έναν κόσμο στον οποίο η υπερβολή είναι ξεπερασμένη, η μαγνητική τους απλότητα και η έμφυτη τους κομψότητα, τις κάνουν να ξεχωρίζουν, τις κάνουν ακαταμάχητες. Ο οίκος Montblanc αφιερώνει το νέο του αρωματικό κεφάλαιο σε αυτές τις γυναίκες.

Αυτή η απαράμιλλη ιστορία έχει ονομαστεί Signature σαν ένα αφιέρωμα στα iconic προϊόντα γραφής του οίκου. Η γυναίκα Signature αφήνει μια μοναδική ηχώ στο μυαλό των γύρω της, αφού έχει επιλέξει να είναι η συγγραφέας της δικής της ζωής. Είναι μια αποκλειστική, πρωτότυπη έκδοση και είναι αυτονόητο … το ίχνος του αρώματος της ταιριάζει με την προσωπικότητά της: έναν πραγματικά ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ένα γυναικείο άρωμα γεμάτο αντιθέσεις

Το Signature συνδυάζει τον αισθησιασμό της βανίλιας που έρχεται σε αντίθεση με την “καθαρότητα” του μόσχου, δημιουργώντας έτσι ένα εθιστικό, κομψό, υπέροχα θηλυκό μονοπάτι. Ένα λουλουδένιο-ανατολίτικο-musky άρωμα που σε σαγηνεύει. Η κρυστάλλινη λευκότητα των λουλουδιών στις νότες βάσης συναντά τη φρεσκάδα της Παιώνιας και την έντονη Κλημεντίνη στις νότες κορυφής. Στο δέρμα, το άρωμα αποκαλύπτει γρήγορα μια πιο αινιγματική και σαγηνευτική πλευρά. Μια καταπληκτική ανατολίτικη Βανίλια, συνοδευόμενη από μια μαγευτική Μανόλια και μια ηλιόλουστη μεσαία νότα Ylang-ylang. Τέλος, μια συμφωνία από Κεχριμπάρι, αγκαλιάζει την κρεμώδη Βενζόη προσφέροντας την απαλή και αισθησιακή πλευρά του αρώματος.

Signature EDP

Το Signature αποπνέει την τέλεια θηλυκότητα, μια συμμαχία αγνότητας και μυστηρίου, αποκαλύψεων και μυστικών.

Comments