Τα μαλλιά σας πρέπει να τα αγαπάτε και να τα φροντίζετε. Ξέρω, ξέρω σας ακούγεται κλισέ αλλά ισχύει! Για αυτό ακριβώς τον λόγο, αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας τα 5 αγαπημένα μου –και καλύτερα σας το εγγυώμαι- προϊόντα περιποίησης μαλλιών! Γιατί αγαπημένες μου, I deserve the best, you deserve the best too!

1. Marlies Möller Essential Cleansing Daily Rich Shampoo για μαλλιά υπέροχα λαμπερά!

Κορίτσια να σας συστήσω το σαμπουάν μου! Ιδανικό για καθημερινή χρήση, εμποτίζει τα μαλλιά μου -και τώρα τα δικά σας- με απόλυτη λάμψη και απαλότητα!

2. Diego Dalla Palma Care Delicate Conditioner για μαλλιά ενυδατωμένα και απαλά!

PicMonkey Collage (1)

Πόσο και πόσο καιρό έψαχνα να βρω ένα conditioner σαν αυτό! Δεν το αλλάζω γιατί: ενυδατώνει τα μαλλιά μου από τη ρίζα ως τις άκρες, τα μαλακώνει και τους χαρίζει έντονη λάμψη! 3 σε 1!

3. Clean Skin Hair Mask Olive για μαλλιά αναζωγονημένα!

PicMonkey Collage (2)

Θα την βρείτε σε περίοπτη θέση στο μπάνιο μου! Δυναμώνει, θεραπεύει και προστατεύει τα μαλλιά μου βοηθώντας στην αναδόμηση της τρίχας. Ιδανική και για βαμμένα μαλλιά. I just can’t get enough!

4. Marlies Möller Essential Styling Design Gel για το τέλειο wet look!

PicMonkey Collage (3)

Το αγαπημένο μου styling product με διαφορά απο τα υπόλοιπα! Έχουμε και λέμε: ιδανικό για wet look, μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω και λεία αλογοουρά! Ένα για την τσάντα, ένα για το σπίτι και θα είσαστε… πάντα στην τρίχα!

5. Narciso Rodriguez for her Hair Mist για όμορφα αρωματισμένα μαλλιά!

PicMonkey Collage (4)

Ένα ψιτ είναι αρκετό για μαλλιά μοσχομυρισμένα! Επιπλέον αφήνει τα μαλλιά απαλά, δροσερά και ανάλαφρα χωρίς οποιαδήποτε ζημιά. Can it get any better than this?


Comments