Είστε έτοιμες να στριμώξετε λίγο ακόμα το μπουντουάρ σας? Να παραχωρήσετε χώρο σε κάτι νέο? Να αγαπήσετε παραπάνω απο ποτέ ένα τόσο δα μπουκαλάκι? Το νιώθω, είστε! Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έρχομαι σήμερα να σας συστήσω το Miss Dior Absolutely Blooming.

Το είχα στα χέρια μου αρχές Σεπτεμβρίου. Παρέλαβα ένα πανέμορφο κουτάκι, λευκό, κομψό τυλιγμένο με όμορφη ροζ κορδέλα. Το άνοιξα, δειλά δειλά, με παιδικό ενθουσιασμό. Παραμέρησα το ημιδιαφανές λεπτό χαρτί που το αγκάλιαζε και το αντίκρισα. Να το! Γυάλινο, super-elegant, με ένα ασημένιο φιογκάκι στο καπάκι με περιμένει για το πρώτο ψιτ! Κλείνω το κουτί. Not yet. Το Miss Dior Absolutely Blooming θέλει την σωστή στιγμή.

Και την βρήκα. Λίγες μέρες μετά. Ο ενθουσιασμός μου εκεί! Να μην το κουνάει στιγμή απο την θέση του! Βάφτηκα, ντύθηκα, έφτιαξα μαλλιά και να’μαι. Εγώ και το Miss Dior Absolutely Blooming τετ α τετ. Πρώτο ψιτ στον καρπό, δεύτερο στον λαιμό, τρίτο all over me! Η φρουτένια μυρωδιά του κατακλύζει το δωμάτιο. Δεν ξέρω ποια νότα πρωτομυρίζω- βατόμουρο, ρόδι, φραγκοστάφυλο ή ροζ πιπέρι? Ή μήπως τριαντάφυλλο? Πεόνια? Μα διακρίνω και white musk ή με γελάει η μυτούλα μου? Αφήνω τη σύγχυση για λίγο- πρέπει να σκεφτώ πως θα το χαρακτηρίσω. Θα το έλεγα γλυκό-φρουτώδες. Πως είναι όμως σε σχέση με τα αδελφάκια του? Είναι πιο σέξυ, πιο αισθησιακό, πιο σαγηνευτικό και πιο μοντέρνο. Σας κάλυψα? Ώρα για τα υπόλοιπα. Διάρκεια. Εδώ κάνουμε μια στάση. Γιατί όσα αρώματα κι αν δοκιμάσα, και γι’ αυτό παίρνω όρκο, ποτέ μα ποτέ δεν μου έτυχε να βρω άρωμα με τόσο μεγάλη διάρκεια. Πως γίνεται να το βάζω το πρωί, να το μυρίζω όλο το απόγευμα και να το νιώθω μέχρι και την στιγμή που πέφτει η πρώτη σταγόνα νερού στο δέρμα μου όταν μπαίνω για ντουζ? Unbelievable- κι όμως αληθινό! Είναι γλυκά έντονο, δεν θα περάσετε απαρατήρητη απο πουθενά το υπογράφω, ενώ ανεβάζει την διάθεση  και χαρίζει μια ευχάριστη εμπειρία με κάθε ψιτ!

 

Αυτά απο μένα! Και αν όλα τα πιο πάνω δεν σας έπεισαν, για δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Absolutely Blooming Beautiful for every Miss Dior out there!

14697094_10154444286506183_744156763_o

 

Comments