Τα χέρια λένε είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο πρέπει να τα φροντίζουμε και να τα προσέχουμε. Αγαπητές beauty addicts, για όσες τα παραμελούσατε ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε. Για όσες τα προσέχατε ήρθε η στιγμή να προσθέσετε ακόμα κάτι στο νεσεσέρ σας: Molton Brown Hand Cream Pink Pepperpod.

 

Η κρέμα χεριών της Molton Brown αποτελεί μια μοναδική εμπειρία πολυτελείας. Περιέχει εκχύλισμα λευκής τρούφας, ροζ κόκκους πιπεριού και αιθέρια έλαια πιπερόριζας. Τι την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες κρέμες χεριών? Αφήνει τα χέρια εξαιρετικά απαλά -ακόμα και μετά το πλύσιμο- και παράλληλα προλαμβάνει, μέσω της αντιοξειδωτικής της δράσης, την πρόωρη γήρανση του δέρματος των χεριών. Είναι δηλαδή και ενυδατική, και μαλακτική, και καταπραϋντική, και αντιοξειδωτική. Θέλετε κι άλλα? Να σας πω! Μυρίζει ονειρικά, κάτι ενδιάμεσο ροζ πιπεριού, πιπερόριζας και πατσουλί, απορροφάται αμέσως και το καλύτερο? Έχει το ιδανικό size για να χωράει στην τσάντα του γραφείου αλλά και στην mini clutch που θα πάρετε μαζί σας στο cocktail bar.

 

Σας τα είπα όλα χαρτί και καλαμάρι. Αν μου ξέφυγε και κάτι θα το μάθετε αύριο που θα τρέξετε να την αγοράσετε. Ελπίζω μόνο να μην μου θυμώσετε που τα μάθατε ΟΛΑ πριν καν την αποκτήσετε!

Rina

Comments