Χριστούγεννα.. η αγαπημένη μου περίοδος, η πιο όμορφη και μαγική γιορτή του χρόνου και παρόλο που φέτος ίσως να είναι λίγο διαφορετική, μπορούμε ακόμη να την κάνουμε ξεχωριστή αφού σηματοδοτούν την τέλεια ευκαιρία να χαρίσετε όμορφα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή γιατί όχι και στον εαυτό σας.

Gifts for Him, Gifts for Her ή ακόμη και για Secret Santa με gift box ιδέες που συνδυάζονται με κάποια επιπλέον μικρά δωράκια, όπως μια λοσιόν σώματος, ένα shower gel ή ακόμη και το ίδιο το άρωμα στην travel-sized εκδοχή του για όλα τα ταξίδια που δεν κάναμε το 2020 αλλά σίγουρα θα κάνουμε το 2021, ενώ ταυτόχρονα οι τιμές τους είναι πιο φιλικές για το πορτοφόλι μας.

Οι επιλογές; Αμέτρητες και για όλα τα γούστα! Και παρόλο που υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτό τον κόσμο: αυτοί που θεωρούν ότι η επιλογή αρωμάτων είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως ένα πανέμορφο άρωμα και ένα όμορφο μπουκάλι δημιουργούν ένα τέλειο δώρο για τον οποιονδήποτε, ακόμα και αυτούς που βρίσκονται στο “naughty” list. Εάν ανήκεις και εσύ στη δεύτερη κατηγορία, όπως και εγώ, τότε σου προτείνω τα εξής:

NARCISO ROUGE SET (EDP50ML+BODY LOTION 50ML+SHOWER GEL 50ML)
CHLOE NOMADE EDP 50ML + BODY LOTION 100ML
CHLOE SIGNATURE EDP 50ML + BODY LOTION 100ML
K BY DOLCE GABBANA SET (EDT50ML + AFTER SHAVE 50ML + SHOWER GEL 50ML)
LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM 50 ML SET

Είμαι σίγουρη ότι θα μπεις στον πειρασμό να προσθέσεις όχι ένα αλλά δύο ή τρία gift boxes στο καλάθι αγορών σου αφού σίγουρα θα πάρεις κάτι και για τον εαυτό σου, όπως έκανα και εγώ (ουπς)!

Until next time, keep shining!

Nasia

Comments