Είμαι λάτρης του καλοκαιριού και πολύ περισσότερο του ήλιου. Παρόλα αυτά, η σχέση αυτή χρειάζεται “προστασία”. Πάμε να δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να προστατευτούμε από τον ήλιο:

LANCASTER SUN BEAUTY Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF30

Ένα ελαφρύ και αναζωογονητικό αντηλιακό που βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας χάρη στην τεχνολογία Full Light που παρέχει. Λειτουργεί σαν προστατευτική οθόνη έναντι των ακτινών UVA και UVB αφού έχει ηλιακό παράγοντα SPF30. Φυσικά το κύριο του συστατικό είναι το φυτικό έλαιο Burití, ενώ παράλληλα βοηθά στη δημιουργία μελανίνης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ιριδίζον χρυσό-σοκολατένιο χρώμα στο δέρμα που τόσο αγαπώ!

LANCASTER SUN BEAUTY Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF30

Tip – Tο εφαρμόζω στο δέρμα μου λίγο πριν εκτεθώ στον ήλιο και το ανανεώνω κάθε δύο ώρες για καλύτερη προστασία.

LANCASTER GOLDEN TAN MAXIMIZER After Sun Lotion

Και επειδή αγαπώ το χρυσό-σοκολατένιο χρώμα του καλοκαιριού, φροντίζω να το διατηρώ όσο περισσότερο μπορώ. Τι θα λέγατε αν το Golden Tan Maximizer After Sun Lotion μπορεί να παρατείνει το χρώμα έως και ένα μήνα; Και τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι βοηθάει επίσης στην ενυδάτωση και την ηρεμία του δέρματος αφού έχει εκτεθεί στον ήλιο; Oh yes! Αυτή η αναζωογονητική λοσιόν περιέχει ένα συγκρότημα επιδιόρθωσης που καταπραΰνει αμέσως το δέρμα ενώ μειώνει τον κίνδυνο απολέπισης και το αφήνει απαλό με ένα εξαιρετικά αισθητηριακό βελούδινο φινίρισμα.

LANCASTER GOLDEN TAN MAXIMIZER After Sun Lotion

Until next time, keep shining!

Nasia Siaila

Comments