Πριν από τον περασμένο Μάρτιο ποιος να μας έλεγε πως θα περνούσαμε τόσο χρόνο στο σπίτι, και θα κάναμε τόση πολλή γυμναστική στο σπίτι, και να τον πιστεύαμε. Έλα όμως που τους τελευταίους 11 μήνες αυτό είναι το “new normal”. Το online shopping είναι πλεόν δεδομένο και λατρεμένο, η τηλεργασία έχει γίνει πλέον συνήθεια και μας αρέσει γιατί έχει και τα καλά της, το σκυλάκι που αποκτήσαμε πριν 10 μήνες πλέον έχει εκπαιδευτεί και η ζωή μας είναι ευκολότερη..και γενικότερα  we love being at home”.

Όσο κι αν έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, χρειαζόμαστε και ψάχνουμε αυτό το κάτι που θα μας αλλάξει τη διάθεση μέσα στο σπίτι, θα μας χαλαρώσει και θα μας «ταξιδέψει».

Τη διαρύθμιση του σπιτιού την αλλάξαμε, φυτά και λουλούδια πήραμε, νέους πίνακες στους τοίχους βάλαμε, τι είναι αυτό που θα δώσει στην αύρα του σπιτιού μας αυτό το κάτι διαφορετικό;

Πρέπει να σκεφτούμε και να νιώσουμε το σπίτι, ή καλύτερα ένα συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού σαν το ησυχαστήριο μας, εκεί που θα πάμε όταν τελειώσουμε με τη δουλειά και το διάβασμα και θα αποφορτιστούμε από την ένταση της ημέρας ενώ χαλαρώνουμε παρέα με ένα ζεστό ρόφημα. Σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχουν κεριά αναμένα συνυπάρχει μαζί τους κάτι ζεστό και φιλόξενο, καθώς η φωτιά τους που τρεμοπαίζει δημιουργεί μια κατανυχτική και totally χαλαρωτική διάθεση. Εκτός από τα αρωματικά κεριά  παρόμοια ενέργεια απελευθερώνουν και τα room diffusers τα οποία διαχέονται με τη μυρωδιά τους στο χώρο. Τα αρωματικά κεριά και room diffusers έχουν την ιδιότητα να δημιουργούν μια διαφορετική αύρα μέσα στο σπίτι και είναι γεγονός πως σου αλλάζουν τη διάθεση.

Μια όμορφη μυρωδιά μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει ένα όμορφο σκηνικό στο σπίτι. Είτε πρόκειται για το μεθυστικό άρωμα της φρέσκιας λεβάντας ή τις γλυκές, λουλουδένιες νότες τριαντάφυλλων και παιώνιων, η μυρωδιά που θα επιλέξουμε έναι αυτή που θα δώσει στο σπίτι την προσωπικότητα του. Αυτός λοιπόν είναι ο τέλειος ττρόπος για να αρωματίσετε το σπίτι σας, αλλά πού πρέπει να τα τοποθετήσετε για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα;

Αν και δεν υπάρχει λανθασμένος τρόπος να τοποθετήσετε ένα αρωματικό κερί, υπάρχουν μερικές περιοχές του σπιτιού που μπορούν όντως να ενισχύσουν την απόδοση του αρώματός τους, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχα αρωματισμένο σπίτι.

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος ξεκούρασης, χαλάρωσης και ηρεμίας, οπότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα σκηνικό που να αντικατοπτρίζει αυτήν την ήρεμη ατμόσφαιρα. Ιδανικά επιλέξτε ένα χαλαρωτικό άρωμα.

Για μια ρομαντική ατμόσφαιρα, δοκιμάστε πλούσια αρώματα όπως τζίντζερ, γιασεμί και σανταλόξυλο. Αυτά τα αποστάγματα λέγεται ότι περιέχουν αφροδισιακές ιδιότητες που μπορούν πραγματικά να καθορίσουν τη διάθεση.

Το μπάνιο είναι ένα άλλο τέλειο δωμάτιο για χαλάρωση. Φανταστείτε να βυθιστείτε σε ένα επιβλητικό αφρόλουτρο μετά από μια κουραστική μέρα και να απολαύσετε το όμορφο άρωμα ενός αρωματικού κεριού καθώς το άγχος της ημέρας φεύγει! Τα λευκά αρώματα είναι γνωστά για την ηρεμιστική και αναζωογονητική τους ιδιότητα. Επιλέξτε κεριά και diffusers εμπνευσμένα από τον ωκεανό για μια ελαφριά ατμόσφαιρα που θα δώσει στο μπάνιο σας μια σύγχρονη και καθαρή αίσθηση.  

Όταν ένα σπίτι μυρίζει θεΐκά, αλλάζει αμέσως και η εντύπωση που έχετε εσείς οι ίδιοι για αυτό. Το σπίτι είναι το καταφύγιο σας εκεί που μπορεί αφαιθείτε στη γαλήνη του.

Διαλέξαμε για εσάς τα αγαπημένα μας κεριά και room diffusers που πραγματικά θα ανανεώσουν και θα μεταφορφώσουν τον χώρο σας, αλλά και εσάς!

CAFFÈ IN PIAZZA- ACQUA DI PARMA

ENGLISH PEAR & FREESIA TRAVEL CANDLE– JO MALONE

BLACK PEPPER SINGLE WICK CANDLE – MOLTON BROWN

ROYAL PAVILLON SCENTED CANDLE – ETRO

BLACKBERRY & BAY HOME CANDLE – JO MALONE

YELLOW CUBE CANDLE – ACQUA DI PARMA

RUSSIAN LEATHER SINGLE WICK CANDLE – MOLTON BROWN

MITRO BOSCO SCENTED CANDLE ETRO

LA CASA SUL LAGO – ACQUA DI PARMA

POMEGRANATE NOIR ROOM DIFFUSER – JO MALONE

OH L’AMORE – ACQUA DI PARMA

Comments