Beauty Diaries by Beauty Line - Dior Capture Totale The New Serum

Τo 2015, το επιστημονικό τμήμα του Dior πρωτοπορεί σε τρεις σημαντικές νέες εξελίξεις για τη νεότητα και την ομορφιά του δέρματος και δημιουργεί το Capture Totale – The Νew Serum. Αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη φροντίδα για τη νεόητα της επιδερμίδας με βαθειά, έντονη και άμεση δράση αναζωογόνησης που προσφέρει φυσικό σφριγηλό περίγραμμα και ανόρθωση του προσώπου με φυσικό τρόπο.

1. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ, ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

H επιστημονική ομάδα του Dior (Dior Science) σε συνεργασία με τον Arnaud Aubert, Διδάκτωρ στην Νευροεπιστήμη, έχει προσδιορίσει ότι η αντίληψη της νεότητας και της ομορφιάς του προσώπου εξαρτάται άμεσα από τα θετικά ή τα αρνητικά συναισθήματα που μεταδίδει: αυτά έχουν «αποκρυπτογραφηθεί» στα μάτια του θεατή κάτω από έναν εντελώς υποσυνείδητο μηχανισμό.

Οι επιστημονικοί ερευνητές του Dior λοιπόν, αντιμετωπίζουν σήμερα τη γήρανση του προσώπου με μια απόλυτα μοναδική προσέγγιση που επικεντρώνεται γύρω από τα συναισθήματα και τον βασικό ορισμό τους, καθώς και από τον γεμάτο όγκο του προσώπου.

Για να βοηθήσει στην αποκατάσταση και διατήρησή του μέρα με την ημέρα, η Capture Totale εισάγει την εποχή των καλλυντικών “filling”: εξισορροπώντας τους όγκους του προσώπου περισσότερο από τo lifting του δέρματος για μια ζωντανή όμορφη “σφριγηλότητα” γεμίζοντας το με περισσότερο συναίσθημα από ποτέ.

2. Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Για τη δύναμη της 15χρονης πρωτοποριακής εμπειρίας και τις ανακαλύψεις που σχετίζονται με τα βλαστοκύτταρα, η Dior Science αποκαλύπτει ότι ο βέλτιστος κυτταρικός συγχρονισμός είναι αυτός που αποτελεί την βάση του γεμάτου περιγράμματος του προσώπου.

Το νέο Capture Totale Serum επιτυγχάνει για πρώτη φορά το κατόρθωμά της βελτίωσης του κυτταρικού συγχρονισμού. Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση του υπέρ- ενεργού εκχυλίσματος Longoza, δρα στην καρδιά του δέρματος, όπως ένας μαέστρος που καθοδηγεί την κυτταρική ορχήστρα. Η δραστηριότητα των κυττάρων του δέρματος συντονίζεται ιδανικά και το πρόσωπο ανακτά ένα αρμονικό γεμάτο όγκο σε κάθε στιβάδα  της επιδερμίδας.

3. Η ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: MICROFORMULATION.

Χάρη σε μια πρωτότυπη και αποκλειστική διαδικασία micro σύνθεσης, τα εργαστήρια Dior έχουν δώσει στο νέο Capture Totale Serum αυτό-μεταφέρουσα υφή για ένα στιγμιαίο αποτέλεσμα “διάχυσης”. Με την απόλυτα ακριβή στόχευσή του σε κάθε κύτταρο του δέρματος, διεισδύει στην καρδιά της επιδερμίδας με την μέγιστη ταχύτητα, βάθος και ένταση.

Από την πρώτη κιόλας επαφή, η υπέρτατα αισθησιακή φόρμουλά του αναμειγνύεται πολύ στενά με το δέρμα για να αποκαλύψει ένα μοναδικό αποτέλεσμα γεμίσματος, που μπορεί να είναι ταυτόχρονα ορατό και αισθητό.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ DIOR ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ…

Σε συνεργασία με τον Arnaud Aubert, Διδάκτωρ των Νευροεπιστημών, οι ερευνητικοί επιστήμονες του Dior μελετούν τις αυθόρμητες αντιδράσεις του εγκεφάλου σε ένα νέο πρόσωπο. Αποδεικνύεται ότι η αρχική αντίδραση είναι καθαρά ενστικτώδης και συναισθηματική. Μέσα σε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου, ο εγκέφαλος δεν επικεντρώνεται στα σημάδια γήρανσης του προσώπου, αλλά πάνω στα θετικά ή αρνητικά συναισθήματα που αυτό μεταδίδει.

Η συνεργασία αυτή αποκάλυψε επίσης ότι το πρόσωπο δεν συσσωρεύει απλώς τα σημάδια της γήρανσης κατά τη διάρκεια του χρόνου: χρόνο με το χρόνο αυτό φαίνεται πιο θλιβερό, σκληρότερο και πιο ανήσυχο επίσης. Ο εγκέφαλος άμεσα και υποσυνείδητα αποκρυπτογραφεί τα αρνητικά συναισθήματα που μεταβάλλουν τελικά την εικόνα μας, κάνοντάς μας να φαινόμαστε γηραιότεροι στα μάτια των άλλων.

…ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Η νεότητα και η ομορφιά του προσώπου είναι αυτά που εξαρτώνται άμεσα από το συναισθηματικό τους αποτύπωμα. Γι’ αυτό το λόγο, η Dior Science επικεντρώνεται σήμερα σε αυτό το συναισθηματικό αποτύπωμα στην προσέγγισή της για την γήρανση. Αν και ορισμένα σημάδια γήρανσης, όπως το πόδι της χήνας ή οι γραμμές του χαμόγελου, έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στο πρόσωπο, άλλα έχουν ένα πολύ πιο αρνητικό αποτέλεσμα. Οι ρυτίδες στο μεσοφρύδιο, οι γερμένες γωνίες των χειλιών, οι σακούλες και οι σκιές γύρω από τα μάτια  είναι όλα σημάδια που κλειδώνουν το πρόσωπο σε μια μάσκα που φαίνεται λυπημένη, σκληρή, γεμάτη άγχος και κούραση. Το μέλλον λοιπόν είναι δικό σου. Αιχμαλώτησέ το με το Dior Capture Totale Serum, τώρα στα καταστήματα Beauty Line.

Με βάση μια εις βάθος συγκριτική μελέτη μεταξύ των προσώπων που φέρουν θετικά συναισθήματα και άλλων που απεικονίζουν πιο αρνητικά συναισθήματα, ο Dior πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα στην περιποίηση της επιδερμίδας και κάνει μια νέα ανακάλυψη. Σε γενικές γραμμές, γεμάτα, με φυσικές καμπύλες πρόσωπα μεταδίδουν πιο θετικά συναισθήματα. Δείχνουν νεότερα από τα κρεμασμένα/χαλαρά, σκαμμένα πρόσωπα.

Comments