Αν θέλετε το πρόσωπο σας, να ακτινοβολεί και να δείχνει νεανικό και φρέσκο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Crystal Facial Roller.

Τα Crystal Facial Rollers με ημιπολύτιμους λίθους είναι γνωστά για τις θεραπευτικές και προστατευτικές τους ιδιότητες στο δέρμα αλλά και για την ενέργεια που στέλνουν σε όλο μας το σώμα. Είναι η γυμναστική των μυών, του προσώπου μας.

Τα Crystal Facial Rollers είναι κυρίως φτιαγμένα από πέτρες Jade (νεφρίτη), Rose quartz (ροζ χαλαζία) ή Amethyst (αμέθυστο). Αυτό που θα επιλέξετε, πρέπει να έχει πέτρα και στις δυο άκρες του.

ROSE QUARTZ ROLLER

Την μεγαλύτερη πέτρα την χρησιμοποιούμε για τις μεγάλες περιοχές του προσώπου μας όπως μέτωπο, μάγουλα, λαιμό και τη μικρότερη πέτρα για τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου μας, τα μάτια, το μεσόφρυδο και τα χείλη.

JADE ROLLER

Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν είναι το μασάζ που κάνουν οι κρύσταλλοι στην επιδερμίδα, το οποίο χαλαρώνει τους μύες της επιδερμίδας και βοηθάει στο να ενισχύσει στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Επίσης τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία, διεγείρει την μικροκυκλοφορία αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ απομακρύνει και  μειώνει το πρήξιμο- φούσκωμα βοηθώντας παράλληλα το πρόσωπο να ακτινοβολεί και να δείχνει νεανικό και φρέσκο.

Η χρήση της μικρότερης πέτρας έχει εξαιρετικά αποτέλεσμα στους μαύρους κύκλους και το φούσκωμα κάτω από τα μάτια.

Tip – Για ακόμη πιο έντονα αποτελέσματα διατηρείστε το στο ψυγείο.

Eleftheria Mavrokosta

Comments