Όλες μας πλέον έχουμε μια έντονη καθημερινότητα με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, για αυτό και η Clinique έρχεται να μας προσφέρει ένα προϊόν που κάνει ακριβώς το ίδιο.

Ένα προϊόν που προσφέρει ενυδάτωση και χρώμα χάρη στην Transforming Tint Release Technology™ που περιέχει. Αυτό το oil-free gel ενυδατώνει για 8 ώρες, προσφέροντας ένα διακριτικό φυσικό χρώμα και ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στον τόνο της επιδερμίδας, για μια υγιή όψη και φυσική λάμψη.

Clinique iD™ Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel

Αρχικά, για να ανακαλύψω πιο BB-Gel ήταν το ιδανικό για εμένα, σύγκρινα την επιδερμίδα μου με το «καμουφλάζ» που βρίσκεται επάνω στη συσκευασία. Έπειτα συνδύασα την ενυδατική βάση BB-Gel με την ενεργή κάψουλα δραστικών συστατικών Active Concentrate™ Cartridge. Εφάρμοσα στο πρόσωπο μου κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τα ακροδάχτυλα φτάνοντας μέχρι και το λαιμό και μπορώ να πω πως με την πρώτη εφαρμογή κατενθουσιάστηκα.

Μου παρείχε άμεση αναζωογόνηση και ενυδάτωση, χάρη στον συνδυασμό από υγροσκοπικές ουσίες, όπως υαλουρονικό νάτριο και γλυκερίνη και ένιωθα το δέρμα μου ενυδατωμένο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Είμαι σίγουρη θα ενθουσιαστείς και εσύ όπως και εγώ, για αυτό περιμένω τα σχόλιά σου.

Until next time, keep shining!

Nasia Siaila

Comments