Πάντα θαύμαζα τον Diego Dalla Palma. Γιατί ξέρει τον τρόπο να αναδείξει την ομορφιά μιας γυναίκας, που δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να αποκαλύψει καινούργιες πτυχές του εαυτού της. Μιας γυναίκας με έντονα χαρακτηριστικά, καμπύλες και ακαταμάχητο μεσογειακό ταμπεραμέντο. Αυτή είναι η μούσα του Diego Dalla Palma.

page 1

Περιεργάστηκα με τεράστια μανία το καλοκαιρινό look που προτείνει ο οίκος, έμαθα παπαγαλία τα προϊόντα και έπρεπε πάση θυσία να δοκιμάσω από κοντά την τολμηρή διπλή σκιά ματιών από το Spring/Summer look με ονομασία «Sunflowers» στον πιο ασυνήθιστο συνδυασμό του ανοιχτού πράσινου και καφέ. Το ανοιχτό πράσινο είναι μια απόχρωση που θυμίζει παιδικά  χρόνια, μυρίζει ξεγνοιασιά και καλοκαίρι, ένα τολμηρό χρώμα αλλά και τόσο τρελό την ίδια ώρα.

page 3

Δεν υπάρχει καλύτερο χρώμα για να γιορτάσει τα πλούσια δεκάχρονα του ο ιταλικός οίκος ομορφιάς  στην κυπριακή αγορά κι εγώ απέτινα φόρο τιμής στον ασυνήθιστο συνδυασμό χρωμάτων, όπως ακριβώς προτείνει ο DDP. Η Μαργαρίτα Στέκα, makeup artist του Diego Dalla Palma και ειδήμων των ιταλικών καλλυντικών με ανέλαβε και ιδού το αποτέλεσμα!

page 2

Η καφέ σκιά εφαρμόστηκε στο πάνω μέρος του ματιού, ενώ η πράσινη φώτισε μεμιάς την περιοχή λίγο πιο κάτω από τα φρύδια. Το αδιάβροχο eyeliner τελειοποίησε το σχήμα των ματιών, ενώ η εξαιρετική πούδρα συμπλήρωσε τη φυσική γραμμή των φρυδιών. Τα μάγουλα πήραν τη φυσική απόχρωση της τερακότας και το mat lipstick σε απόχρωση του απαλού κόκκινου με αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά τελειοποίησαν το καλοκαιρινό μακιγιάζ του DDP αφήνοντας με τρισευτυχισμένη.

products
THE MAGIC TOOLS

PS: Για να γιορτάσουν τα δεκάχρονα του οίκου στην Κύπρο, τα Beauty Line φιλοξενούν στα καταστήματα τους τον International Make Up artist του DDP, Gianluca Oddi μέχρι τις 16 Μαΐου προκαλώντας μας να αφεθούμε στα μαγικά του χέρια. Κυρίες μου, τι περιμένετε;

Comments