Όταν η Clinique πρωτολάνσαρε τα Chubby Sticks για μάτια και χείλη, δεν γνώριζε ότι είχε δημιουργήσει μια επανάσταση στη βιομηχανία των καλλυντικών. Από τότε τα Chubby Sticks της Clinique έγιναν το αγαπημένο αντικείμενο πολλών γκουρού της ομορφιάς, κατατάσσοντας τα στην πρώτη γραμμή προτιμήσεων, δελεάζοντας μάλιστα κι άλλα brands να λανσάρουν κατά καιρούς παρόμοιο gadget ομορφιάς. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και τελικά η Clinique διεύρυνε το ρεπερτόριο της αναπτύσσοντας μια σειρά από Chubby Sticks αυτή τη φορά για τα μάγουλα! Ένα κρεμώδες stick σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις με σούπερ εύκολη εφαρμογή, αφήνοντας τα μάγουλα δροσερά.
Τα νέα κραγιόνια βαφτίστηκαν Chubby Stick Cheek Colour Balm και είναι φτιαγμένα από Βιταμίνη Ε, βοηθώντας στην επανόρθωση της υδρολιπιδικής ασπίδας, δεν ξηραίνουν ενώ είναι ανθεκτικά στο νερό, ιδρώτα και υγρασία.
Είναι πανεύκολα στην εφαρμογή τόσο πολύ, που δεν χρειάζεστε καν καθρεφτάκι, γλιστρούν απαλά και εύκολα στα ζυγωματικά και το χρώμα τους διαρκεί όλη την μέρα.

How to
Αν δεν είστε κάποιος εμπειρογνώμονας makeup artist, τότε αυτά τα magic sticks θα αποτελέσουν το αγαπημένο κομμάτι στη διαδικασία μακιγιάζ σας. Για να το εφαρμόσετε, απλά περάστε το stick από τα μάγουλα και αναμείξτε το με ένα πινέλο για ρουζ ή ένα σφουγγαράκι ή ακόμη και τα δάχτυλα σας όπως κάνω κι εγώ. Απλώστε το σε στρώματα ανάλογα με την επιθυμητή ένταση και κάλυψη ξεκινώντας από ένα φυσικό look κατά τη διάρκεια της μέρας μέχρι και πιο έντονο χρώμα για τις βραδινές σας εξόδους.

Chrysa

Comments