Το μακιγιάζ της Clarins είναι εμπλουτισμένο με πλεονεκτήματα φροντίδας δέρματος όπως και τώρα η Supra Lift & Curl Mascara. Καινοτόμα, προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ανόρθωσης βλεφαρίδων που θα μπορούσε να περιμένει κάποιος από μια επαγγελματική θεραπεία, αλλά στο σπίτι. Όλοι η εμπειρογνωμοσύνη φροντίδας δέρματος σε αυτή την νέα μάσκαρα έτσι ώστε να βοηθήσει στην δημιουργία πιο ‘ανοικτής’ περιοχής του ματιού και να ενισχύσει τις βλεφαρίδες!

Δεν χρειάζεται να πάτε σε επαγγελματία για πετύχετε ανόρθωση βλεφαρίδων! Χάρις στην Clarins και την νέα Supra Lift & Curl Mascara, μπορείτε να πετύχετε μια ανορθωμένη εμφάνιση βλεφαρίδων χωρίς να κάνετε ζημιά στις βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες σας έχουν πιο ωραία κλίση, πιο σχηματισμένες, και ανορθωμένες μαζί με έντονο όγκο.

Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με έντονα μαύρα μεταλλικά pigments που αντιστέκονται στο νερό και δεν θα κουνηθεί ούτε ίντσα όταν εφαρμοστεί. Το κερί από λουλούδι bitter orange χτενίζει, ενισχύει και σχηματίζει τις βλεφαρίδες.

Δεν είναι μόνο οι βλεφαρίδες που φαίνονται όμορφες! Η εικονική συσκευασία των μασκάρων της Clarins βγαίνει τώρα σε μια μεταλλική πράσινη απόχρωση, ακόμα και το βουρτσάκι έχει βελτιωθεί. Το τέλειο κυματιστό του σχήμα έχει απαλές, πυκνές ίνες που αγκαλιάζουν την καμπύλη κάθε βλεφαρίδας. Το βουρτσάκι έχει επίσης μια κοιλότητα για να προσφέρει την ακριβής ποσότητα μάσκαρας. Η στρογγυλεμένη του μύτη χτενίζει κάθε βλεφαρίδα από την ρίζα μέχρι την άκρια.

Αγόρασε την εδώ

Comments