Αφού όλοι μας αυτή την περίοδο είμαστε αναγκασμένοι να περιοριστούμε στις ανέσεις του σπιτιού μας και καθώς ακόμη έχουμε τις σκοτούρες και το άγχος της καθημερινότητας, σίγουρα μας λείπει μια καλή περιποίηση – if we only could! Γι’ αυτό σου προτείνω μερικά tips για να χαλαρώσεις στο σπίτι.

Spa day it is!

Πριν να αρχίσεις σημαντικό είναι να δημιουργήσεις ένα χώρο φτιαγμένο με τις δικές σου προτιμήσεις, ένα χώρο που είναι άνετος, χαλαρωτικός και ήρεμος.

1.     Η μυρωδιά διακατέχει σημαντικό ρόλο για την δημιουργία αυτού του περιβάλλοντος, γι’ αυτό επίλεξε το άρωμα που σου αρέσει.

2.     Ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο κατάλληλος φωτισμός, και τι θα μπορούσε καλύτερα για την δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιράς από τα αναμμένα κεριά, αγαπώ να ανάβω το κερί από Acqua di Parma.

3.     Πως θα μπορούσα να ξεχάσω την μουσική! Βάλε στο spotify το αγαπημένο σου playlist, η για κάτι πιο χαλαρωτικό, βρες μια θεματική μουσική όπως “music for meditation” ή “music for massage”. Ανάλογα με την διάθεση που έχεις.

Αφού ολοκληρώσουμε τα προηγούμενα βήματα, η διαδικασία χαλάρωσης αρχίζει.

Αρχικά, εφάρμοσε στο σώμα το body scrub Blu Mediterraneo από Acqua di Parma και στο πρόσωπο το recovery mud mask από τη -417,αφιερώνοντας χρόνο για να λειτουργήσει, καθώς αυτό θα βγάλει τις ακαθαρσίες. Τέλος, ξεπλύνετε τη μάσκα και τοποθετήστε την full face mask Advance Genifique, hydrogel melting mask από την Lancome για 30 λεπτά και έπειτα πάρε τον χρόνο σου για να χαλαρώσεις, καθώς όλα τα προϊόντα θα κάνουν την δουλειά τους.

Τέλος, για κλείσιμό της χαλαρωτικής αυτή διαδικασίας, απόλαυσε το τσάι σου στο αγαπημένο σημείο του σπιτιού, αυτό μπορεί να είναι στον κήπο, στο μπαλκόνι, δίπλα από το τζάκι ή ακόμη στην αγαπημένη σου πολυθρόνα. Προσωπικά, μου αρέσει να κάνω διαλογισμό, όταν ψάχνω για την απόλυτη χαλάρωση.

Δοκίμασέ τα και απόλαυσε αυτή την προσωπική σου στιγμή, που σίγουρα θα σε κρατήσει για το υπόλοιπο τις εβδομάδας.

― Let me know your experience!

Comments